We want more
Boy wat moest ik hier in komen. Ik had het gevoel dat het verhaal zomaar ergens begon zonder een goede inleiding. Hierdoor kwam ik er gewoon niet in en vond ik het ook lastig het verhaal te volgen. Maar gelukkig vorderde het verhaal na 50 pagina's al meer en had ik het idee dat er meer besef in kwam van wie iedereen was en wie nou wat deed. De kern was super, het was makkelijk geschreven en de intrige tussen Luc en Oliver zat goed in elkaar. Ik ben echt gaan houden van die twee en de manier waarop ze elkaar aanvulden en meewerkten aan de persoonlijke ontwikkelingen.
De kern gaf mij ook veel meer over de persoonlijke levens van deze twee en daardoor snapte je de gebeurtenissen en de reacties ook een stuk beter. Het einde voelde voor mij wel wat abrupt en daarom is het ook niks meer dan normaal dat er een deel 2 komt.
Luc is toch wel mijn favoriete karakter, het rebelse en niet weten wat je moet met je leven spreekt mij heel erg aan, niet omdat ik het herken maar meer om de ontwikkeling die er dan in de personages komen. Oliver is een goede tegenhanger voor Luc en dit zorgt voor een mooie balans
Ik kan niet anders dan 4 sterren geven en ik kan niet wachten op deel 2