Niet meer mijn favo serie

Daniquex Daniquex
19 mrt 2022

Dit is een jeugdsentiment! Ik las deze boeken toen ik in de tweede klas van de middelbare zat en was compleet verliefd. Nu was ik benieuwd of dat nog altijd zo is dus ik deed een experiment met boek 1.

Helaas werd ik niet meer verliefd zoals ik de eerste keer deed. De personages bleven heel vlak en er zat geen diepgang in, daarnaast ging alles ontzettend makkelijk waardoor de geloofwaardigheid wegvalt. Xavier was voor mij gewoon een vervelend personage dat krijgt wat hij wil en net te perfect is. Bethany daarin is nog makkelijker, van de ene op de andere dag is ze verliefd en vertelt haar grootste geheim en dat leverde frustraties op

De schrijfstijl las wel makkelijk weg, maar is verder niet bijzonder genoeg dat het me bij blijft. De inleiding en de kern duurden ook veel te lang waardoor het verhaal langzaam op gang kwam. Dit haalde het plezier er wel uit. Ook had ik het idee dat het engelen aspect en dus ook de fantasy kant meer aanwezig zouden zijn, maar het is meer een romance met een vleugje fantasy.

Ik geef het toch 3 sterren omdat het een vermakelijk verhaal is en ik ga zeker deel 2 ook lezen om te zien wat ik daar van vind. Maar ik kan wel met zekerheid vaststellen dat ze niet meer tot mijn favorieten behore

Meer recensies van Daniquex