Mooi einde van een duologie

Daniquex Daniquex
26 mrt 2022

Een van mijn doelen was om series uit te lezen en dit is alweer de eerste voor dit jaar. Dit is een duologie waar ik verliefd op ben geworden, de romance is onwijs leuk en de ontwikkelingen zijn heel goed. De inleiding was prima, ik moest er wel weer even inkomen want ik las deel 1 in 2020. Maar na een geheugenopfrisser zat ik algauw in het verhaal en kon ik niet stoppen met lezen.

De kern pakte mij vooral heel erg. De ontwikkelingen die daar in zijn verwerkt vond ik erg leuk. Ook de aanpassingen die Ella moet doen om bij de wereld van Cinder te horen zijn goed beschreven. Ook de handicap van Ella word mooi weergegeven en vooral de acceptatie ervan word mooi neergezet. Het einde was prima! Maar wel voorspelbaar helaas.

De schrijfstijl was weer onwijs goed, het leest geweldig weg en dit zorgt ervoor dat de snelheid in het verhaal heel fijn is. Het is een makkelijke stijl om te volgen zonder moeilijke woorden. Ook de bij personages hebben allemaal een bedoeling in het verhaal en dat zorgt voor 1 geheel.

Ik gaf het 4 sterren omdat ik het einde al had geraden en omdat alles net iets te makkelijk gaat. Voor mij had er wel wat meer strugggle in mogen zitten ook betreft Ella en Brian. ✨

Meer recensies van Daniquex