Husky's en knappe Vikingen!
Lizzy keert terug naar het mooie Noorwegen en naar haar knappe en leuke Viking Lucas. Dit keer is ze een aantal maanden in Noorwegen om te helpen op de Huskyfarm.
Hoe zal het wederzien met Lucas zijn en gaat alles zoals ze had gehoopt? In het vervolg op Vriendinnen&Vikingen lees je hoe het verder verloopt tussen Lizzy en Lucas en of hun liefde is opgewassen tegen alle uitdagingen.
Ik vond het onwijs leuk om de nieuwe personages te leren kennen. Zij gaven weer een nieuwe twist aan het verhaal. Vooral Sven doorbreekt wat ongemakkelijke momenten met zijn heerlijke sarcastische humor.
Ik hoop op nog meer delen in deze Noorderliefde reeks!
Ik hoop op nog meer delen in deze Noorderliefde reeks!