Mooi inspirerend boek

DianaWesseling DianaWesseling
28 mrt 2025

Van Ankhermes ontving ik dit boek om een recensie te schrijven.

Ik wilde dit boek graag lezen om mezelf nog beter te leren kennen ontwikkelen en ook bepaalde delen van mezelf te helen.

Het is een mooi boek om te lezen omdat gaat over thema's die in het leven voorkomen van gevoelens tot liefde en nog veel meer.
Jij bent dat bevat delen van satsangs ontmoetingen waar men gedachten wisselt vragen stelt of opmerkingen heeft.

Ik vond het een makkelijk boek om te lezen, het is op een fijne en begrijpelijke manier geschreven.

Het boek heeft mij voornamelijk geleerd om te beseffen dat ik al ben wat ik wil zijn.
Niet hangen in verleden of peinzen over de toekomst maar ware rust en vrede op dit moment dat wordt satsang genoemd.
Ik mag gelukkig zijn ongeacht wat mijn gedachten me vertellen of alle emoties die ik heb. Ik ben vrij om te zijn wie ik ben.

Ik citeer een mooi stukje uit dit boek;
" laat je leven een ongewoon leven van vervulling zijn, ongeacht je stemming,ongeacht ongemakken.

Ik vond het een waardevol en bijzonder boek om te lezen ik zou hem dan ook aanraden aan mensen die ik ken die bezig zijn met zelfontwikkeling of meer liefde voor zichzelf willen vinden.

Nog een mooi daarop aansluitend stukje uit het boek;
" Liefde voor jezelf betekent niet dat je vindt dat je een mooi lichaam hebt of een prettige persoonlijkheid. Ik heb het niet over je lichaam of je persoonlijkheid.
Je kunt een mooi of lelijk lichaam hebben; dat maakt niet uit.
Wanneer je werkelijk van jezelf houdt, hou je van datgene wat niet beïnvloed wordt door waardeoordelen als mooi of lelijk, of door je persoonlijkheid. Ik heb het over ontdekken wie he werkelijk bent. Wanneer je dat ontdekt, ontdek je dat je daar verliefd op bent.

Ik geef het boek 5 sterren omdat ik er voor mezelf mooie en leerzame dingen uit heb kunnen halen.

Meer recensies van DianaWesseling