Schaamteloosheid!
De uitgever van dit schrijfsel durft dit een literaire thriller noemen en dat zonder schaamte. Het is een slecht geschreven verhaaltje dat even slecht aan elkaar hangt en waarin een mentaal gehandicapt kind (met het verstand van een kind van 3 (!) jaar) de sleutel tot de plot geeft. Hoe durft men zo iets "literair" noemen: een wel zeer ver gezocht verhaal dat zeer weinig boeit. Bovendien staan er nogal wat fouten is dit literaire werk: in het jaar 2000 erven de nichten elk 80.000 EURO? Hoe kan dit als men weet dat in 2000 men nog betaalde in Belgische franken (de Euro is ingevooed op 1 januari 2002 en de auteur, geboren in 1977 mocht toch de intelligentie hebben dit na te trekken, daar hij toen al 23 jaar was). Verder in het boek: Griet (een vrouw) neemt Jona in ZIJN armen? Hoezo??? Pagina 221 in een gesprek tussen Carla en Anna komt plots "Griet glimlachte". Hoe kan dat nu? Dezelfde Griet heeft al meer dan 100 pagina's daarvoor zelfmoord gepleegd!!! Ik ben dus weer een illusie armer: ik had immers altijd gedacht dat alvorens een boek gepubliceerd werd, het eerst werd gelezen door de schrijver zelf, door een uitgever die het manuscript leest, dat de drukproeven herlezen werden... dat is blijkbaar hier nooit het geval geweest. Besluit: ik raad niemand aan dit "literair" werk te lezen wegens tijdverspilling. :