Ontroering

DoretVoulon64 22 december 2024
Een jongen die niet gezien en geliefd wordt door zijn ouders, hoe tragisch kan het zijn om zo op te groeien. Zijn liefde voor basketbal lijkt hem een doel in zijn leven te geven. Ineens wordt hij gezien, gewaardeerd zelfs.
Zijn huwelijk met Julia, wat me raakte was dat de twee niet met elkaar communiceerden over hun gevoelsleven. Hun kind waar hij bezorgd overheen stond gebogen om te horen of ze nog wel ademde, de moeder die veel te veel naar zich toetrok en de vader eigenlijk buitenspel zette.
Een ontroerend verhaal, over een scheiding, een nieuwe liefde, die eigenlijk niet kon, maar wel alles had wat hem tot een ,liefhebbende echtgenoot kon maken. De waarde van vriendschap en verbondenheid wordt prachtig beschreven.
Uiteindelijk de ontmoeting weer met zijn dochter, na al die jaren, zoveel herkenning.

Meer recensies van DoretVoulon64