Smaakt naar meer :)

drowningpages 18 maart 2024
Wat was dit een heerlijk verhaal. Ik had het zowat in 1 avond uit. De Verhalenfabriek noemt dit een ‘tussendoortje’, omdat het rond de 100 pagina’s heeft. Een leuk feelgood verhaal voor tussendoor dus.

Allereerst vind ik het een origineel verhaal. Ik had nog nooit van de bridegrooms-oak gehoord, maar na het lezen van dit verhaal zou ik het liefst al mijn single vriendinnen die kant op sturen. Het is realistisch en humoristisch geschreven. Geweldig ook de namen Sasha, Masha en Natasha. Terwijl ik de gesprekken tussen hen las, voelde het alsof ik erbij was.

De schrijfster weet diepgang in de personages van Natasha en Ulrich te creëren door het beschrijven van een verdrietige gebeurtenis in Natasha’s leven en door het beroep van Ulrich een rol te laten spelen (jeugdhulpverlening). En juist dat laatste zorgt nog voor een interessante twist in het verhaal.

Ik hoop trouwens dat er een vervolgverhaal komt over die single vriendin, was dat nou Sasha of Masha? Anyway, zij verdient nét zo’n leuk verhaal!

Dankjewel Verhalenfabriek voor dit e-book in ruil voor een eerlijke recensie.

Meer recensies van drowningpages