Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Wat een mens kan meemaken

DuchessRaven 18 september 2023
Ik heb van dit verhaal genoten, al vond ik het soms nogal onrealistisch.
Het zit Mercedes echt niet mee en alles wat in haar leven maar fout kan lopen, loopt ook fout. Ze wordt gruwelijk mishandelt en uitgebuit door haar moeder en als ze dan later haar geluk gevonden heeft, wordt haar dochter ontvoerd.
Ik geef toe dat ik het boek soms moeilijk vond om in te komen door de nogal povere redactie. Ook vond ik het niet realistisch dat het hoofdpersonage met haar psychiater trouwt en dat hij er geen idee van heeft dat ze bv gekleurde lenzen draagt.
Verder was het een spannend boek en heb ik ervan genoten.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van DuchessRaven

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.