Must-read voor iedereen die van romantische fantasy houdt
Recensie “Gekozen” van M.L. Francis
Titel: Gekozen
Auteur: M.L. Francis
Origineel in het Engels Selected, vertaald door: Marjolein de Kruif
Uitgever: Dream3D
Genre: Romantasy: romantische fantasy
Korte inhoud:
Soms weet je wolf het beter.
De tijd zit Ray op de hielen. Nu zijn dertigste verjaardag eraan komt, moet hij een partner kiezen of zijn felbegeerde rang als bèta van de Waker opgeven.
Rajini is onafhankelijk en vastberaden dat te blijven, maar als ze tot de potentiële gezel van een opvliegende bèta wordt verkozen, moet ze verplicht bij hem verblijven. In de hoop uiteindelijk terug naar haar eigen troep te mogen keren, stemt ze ermee in om een proefperiode van drie maanden aan te gaan, hoewel ze continu botst met de arrogante en dominante Ray.
Maar wanneer hun wolven besluiten dat ze perfect bij elkaar passen, is het onmogelijk voor Ray en Rajini zich te verzetten tegen de passie die hen dreigt te verslinden. Volgen ze hun hart of kiezen ze ervoor te vechten tegen hun natuur?
Mijn mening: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Deze debuutroman van schrijfster M.I.Francis is een adembenemend, spannend, grappig en romantisch verhaal dat in mijn ogen nog ontdekt moet worden door vele lezers! Als twilight-fan van het eerste uur zat ik vanaf pagina 1 in het verhaal. Je leeft meteen mee met de personages en het verhaal bouwt ook mooi op. De schrijfstijl is zeer vlot en het verhaal is meeslepend met diepgang. Naast de hoofdpersonages Raijini en Ray leer je ook de andere leden van de troep kennen: de Waker Kai en zijn andere bèta’s. Nieuwsgierig geworden? Wel, tijdens het lezen van dit verhaal wil je de troep niet meer verlaten! Mijn innerlijke wolf schreeuwt om meer. Gelukkig voor haar is er al een tweede deel beschikbaar: Genezen. Hopelijk volgen de andere delen snel want ik wil nog niet weg uit het landhuis, het bos en het territorium waar een bepaald gevaar zich schuil houdt.
Tot slot wil ik de vertaling van Marjolein de Kruif complimenteren met een fantastische vertaling. Het draagt zeker bij hoe vlot het verhaal geschreven is.
Over de auteur:
bron website van M.L. Francis (ml-francis.com)
ML Francis heeft een passie voor het schrijven van paranormale romances met sterke mannelijke en vrouwelijke hoofdrollen. Al haar boeken behandelen maatschappelijke thema's en dagen je uit om over de grenzen van het gewone te denken.
Schrijven:
M.L. Francis ontdekte het schrijven in haar tienertijd, toen ze haast iedere dag met haar beste vriendin oefende om haar vaardigheden te verbeteren. Deze speelse manier van schrijven is nu uitgegroeid tot de boeken die ze al heeft geschreven en nog gaat schrijven.
Lezen:
M.L. Francis is al sinds een jonge leeftijd verknocht aan boeken. Eerst aan de boeken van de favoriete schrijvers uit haar jeugd, zoals Roald Dahl en Anthony Horowitz, maar sinds haar tienertijd ook steeds meer fantasy. Ze heeft, net als vele anderen, alle Harry Potter boeken verslonden, en een heleboel high fantasy romans.
Familie:
M.L. Francis houdt van haar familie: van haar man, haar twee kinderen, en haar kat. Het grootste deel van haar vrije tijd besteedt ze aan hen.
Titel: Gekozen
Auteur: M.L. Francis
Origineel in het Engels Selected, vertaald door: Marjolein de Kruif
Uitgever: Dream3D
Genre: Romantasy: romantische fantasy
Korte inhoud:
Soms weet je wolf het beter.
Mijn mening: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Over de auteur:
bron website van M.L. Francis (ml-francis.com)
Schrijven:
Lezen: