Blogtour Rose

Auteur: Debra Eliza Mae
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Genre: Romance, Western, feelgood

Korte inhoud :

Rose Collins koopt ongezien een huisje via een veilingsite in het kleine dorpje Willow Creek. Ze is een echt stadmeisje, maar in haar hart heeft ze altijd naar de rust en ruimte van het platteland verlangd. Haar fantasie over het wilde westen zal eindelijk realiteit gaan worden. Maar dat het meteen al zo wild zou beginnen, had ze nooit kunnen bedenken... Tripp Holden worstelt met zijn verleden en de vloek die zijn achternaam draagt. Zelfs nu zijn vader overleden is, wil niemand iets te maken hebben met de familie Holden. Toch is hij vastberaden om de familieranch opnieuw op te starten en zijn naam te zuiveren. Wanneer hij op weg is om zijn schulden in Willow Creek af te lossen, ziet hij plots een jonge vrouw op hoge hakken langs de supermarkt rennen, haar rossige haren waaiend in de wind. ‘Help!’ roept ze. ‘Houd de dief!’ Tripp kan de verleiding niet weerstaan om voor Rose de reddende engel te spelen, maar is hun opbloeiende relatie wel tegen de duistere schimmen uit zijn verleden bestand..?

Mijn mening: vier sterren!

Rose is het tweede deel van de Willow Creek serie. Het eerste deel is Daisy. Dit boek heb ik nog niet kunnen lezen maar ik heb niet het gevoel dat ik het eerste deel nodig had om te kunnen volgen ik dit deel. Haar serie Twin Bridges heb ik wel al gelezen.
Het is zonder meer alweer een heerlijk, cozy, western-roman met een spicy tintje. De setting is een idyllisch plattelandsdorpje, een ranch en een vervallen huisje dat opgeknapt moet worden. Een stoere, licht donkerharige, mannelijke cowboy op een paard en het rijke, blonde stadsmeisje die elkaar treffen tijdens een heldhaftige ontmoeting! Samen met de andere personages zoeken ze elk hun eigen start maar zijn er hindernissen te overwinnen.
Het verhaal is heel vlot geschreven en vanaf het begin zit je er helemaal in. Het zijn relatief korte hoofdstukken en je kan makkelijk terug inpikken als je het boek terug oppakt. Opgepast, wel moeilijk weg te leggen!
De mooie cover nodigt je volledig uit om naar het platteland te komen en daar te blijven!
Tot slot wil ik de uitgever Dutch Venture Publishing bedanken voor de kans dit boek te lezen en te recenseren.

Als allerlaatste een kleine teaser/citaat:
“Nu leek ze eerder op een verwilderde bos marmot in een roze pyjama met mopshondjes erop.”

Meer recensies van Edel

In Omerta duikt de Oostendse priester Gilles Perrier in het 'verdwenen' dossier over de Brugse priester Lodewijk Van Haeke en ontdekt dat hij veel meer was dan een guitige kapelaan.

De Franse antropologe Valerie Moret vertrekt naar Benin om zich te verdiepen in de voodoocultuur en raakt in de ban van een professor. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.