Thriller die onder je huid gaat zitten

Ellenlabrijn Ellenlabrijn
9 mrt 2023

Wat een spannend boek. Het verhaal liet me niet los tot het boek uit was. Dat maakt het een sterke thriller. Ik vond het een origineel verhaal met verassende wendingen. Het boek heeft een totaal andere stijl als de thrillers die ik normaal lees. Persoonlijk houd ik meer van iets geloofwaardigere thrillers, maar het boek heeft me uiteindelijk wel tot het eind aan toe geboeid. Omdat het vanuit verschillende personages is beschreven, wordt het verhaal pas aan het eind helemaal duidelijk. Boeiend om te lezen hoe alle vier de personages het geheel ervaren en wat er met ze gebeurt.

Ik vond het wel een moeilijk boek, waarin een aantal lastige woorden in beschreven staat. Dat zorgde ervoor dat ik sommige stukken een aantal keer moest lezen. Ook vond ik sommige stukken iets te lang en uitgebreid beschreven. Dat vond ik jammer. Het boek had dus wat mij betreft wel iets korter gekund. De schrijfstijl zelf ik knap geschreven, je wordt in het boek gezogen tot dat het uit is. Dus al met al wel een aanrader, maar wel met een paar kanttekeningen.

Meer recensies van Ellenlabrijn