slotdeel van serie Eilandliefde
Het slotdeel van de serie over liefde op een eiland, gaat dit keer in de hoofdrol over Tjerk.
Een ex militair en wat ouder dan de rest van de vriendengroep. In andere delen was hij wel op de achtergrond aanwezig.
Tjerk is begaan met veel dingen die spelen op het eiland en zijn bewoners. Handig als hij is, wend hij zijn invloed aan tot daden.
Zijn vrienden hebben inmiddels hun liefde gevonden, maar Tjerk is een laatbloeier wat dat betreft. Geen vrouw heeft hem dusdanig geraakt.
Na het debacle met burgemeester de Lange, komt er nu een nieuwe burgemeester.
Het blijkt een vrouw te zijn en ze pakt de liggende zaken voortvarend aan.
En zo gaat het balletje rollen.....maar wel met een onverwachte wending en we genieten van vriendschap, liefde, kameraadschap, steun en toeverlaat in dit afsluitende verhaal.
Vlot geschreven in eigentijdse, wat stoere taal, maar dat past wel bij het verhaal.
Alle draadjes worden netjes afgerond ...met een gerust hart kunnen we de sympathieke eilanders achterlaten.
Na het debacle met burgemeester de Lange, komt er nu een nieuwe burgemeester.
Het blijkt een vrouw te zijn en ze pakt de liggende zaken voortvarend aan.