3* staat voor behoorlijk goed hier op Crimezone.nl
Dat is ook wat ik van het boek vind.
Het leest makkelijk, en is zeker onderhoudend. Maar er zit te weinig aan bijzonderheden in om het "zeer goed" of "geniaal" te noemen.
Hier en daar een aanzet tot wat interessantere personages en verhaallijnen, maar dan weer net niet voldoende uitgewerkt.
(ik kan niet veel details geven, dan zouden het spoilers worden)
Ik heb het boek met plezier gelezen, dat zeker wel. Een volgend boek van Yrsa Sigurdardottir zou ik willen lezen als het om een goedkopere editie of een pocket zou gaan. Ik ben niet zodanig fan geworden dat ik een volgend boek van haar per se MOET lezen. Maar als ontspannend tussendoortje zou ik het niet afslaan.
Femke
Dat is ook wat ik van het boek vind.
(ik kan niet veel details geven, dan zouden het spoilers worden)
Femke