Niets voor mij

Geertje041 06 december 2020
Lucinda Riley doet het zo goed, en zie ik overal om me heen in winkels, bibliotheek, recensies, best verkopende boeken. Dus mijn interesse was gewekt. Ik heb het boek in handen gekregen na twee maanden wachttijd bij de bibliotheek. Begonnen met lezen en het viel me ontzettend tegen. Al die bijvoeglijke naamwoorden die ze steeds gebruikt om iets te beschrijven, irriteerde me. En hoe de hoofdpersoon als zwak dametje door de eerste 100 pagina,s wandelt. Toen had ik er genoeg van. Ik begrijp de aantrekkingskracht van deze schrijfster. Misschien moet ik een ander boek van haar proberen. Maar vooralsnog laat ik het hierbij.

Meer recensies van Geertje041