Schitterend verhaal
Op het sterfbed van Anna ontdekt Marlies dat ze niet de biologische dochter is van haar moeder. Dit is het begin van een verzwegen familiegeschiedenis, dat begint bij WOII en ons leidt tot in Australië.
Uit het nawoord leren we dat dit boek gebaseerd is op waargebeurde feiten uit het leven van de auteur.
Het deel, dat zich afspeelt tijdens de oorlogsjaren, kon mij niet altijd bekoren. Ik had het gevoel dat het vlug verteld moest worden. Ik geraakte daardoor maar laat echt in het verhaal.
Daarna werd het verleden regelmatig afgewisseld met het de zoektocht van Marlies en dan vond ik het een aangrijpend verhaal.
Lang gedacht dat ik het boek maar met 3 sterren zou beoordelen maar uiteindelijk heeft het verhaal mij enorm aangegrepen.
Zoals het leven komt.... een mooie historische roman!
Zoals het leven komt.... een mooie historische roman!