Ontroerend en indrukwekkend verhaal!

Gerlinde_books 16 februari 2026
Wauw.. wat een ontroerend en indrukwekkend verhaal van hoop en herstel – over het overwinnen van persoonlijke strijd en het vinden van een nieuwe start. Mélissa Da Costa heeft een erg fijne schrijfstijl waardoor er levensechte personages ontstaan. Ik heb erg genoten van het verhaal en ben daarom ook meteen begonnen aan het vervolg van dit verhaal; Als dromen fluisteren.

Ambre, een twintiger zonder familie of houvast, besluit dat ze niet verder wil leven. Maar het lot grijpt in wanneer Philippe, een veertigjarige man met een eigen gezin, haar een kans biedt: een baan als serveerster in een afgelegen hotel in de bergen.
Omringd door seizoenswerkers – ieder met hun eigen littekens, geheimen en dromen – leert Ambre opnieuw vertrouwen, voelen en geloven in de toekomst. Het hotel wordt een veilige haven én een plek van transformatie.

Meer recensies van Gerlinde_books

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.