Eén van de beste fietsboeken
Dit vind ik één van de beste fietsboeken die ik gelezen heb!
Het boek leest heel vlot. De verhalen zijn humoristisch, soms spannend, maar ook emotioneel. Geen opsomming van afstanden, hoogteverschillen of gemiddelde snelheden. Ik heb er van genoten.
Heb het boek zo intens zitten lezen dat een gevoel van heimwee me overviel op het moment dat jullie in SF aankwamen en jullie reis ten einde was. Ik heb nooit iets met Amerika gehad, maar sinds het lezen van dit boek ben ik er heel zeker van. Ik wil daar nu ook wel eens een kijkje nemen. Een mooie droom voor in de toekomst.
Nogmaals dank voor een heel weekend uitstekend amusement. Gijs, ik blijf je volgen!