Heerlijk verhaal wat vlot wegleest

Helene 11 augustus 2024
Met dezelfde vlotte pen zet Leanne Pots opnieuw een prachtig verhaal neer. ‘Je kent me toch’ is een heerlijke feelgood roman die lekker wegleest. Het leven van Tessa staat even op zijn kop als zij hoort dat ze gaat samenwerken met Jurre, haar vroegere buurjongen. Jurre daarentegen is erg enthousiast over de samenwerking en is blij om Tessa weer te zien. Wat hij niet weet, is dat er veel oude gevoelens de kop op steken bij Tessa. Vroeger had ze al een oogje op Jurre, maar hij verdween plots uit haar leven en hun contact werd verbroken. Nu ze een dochtertje heeft, heeft Tessa besloten dat ze nooit meer een afspraakje wil. Maar als Jurre het haar vraagt, moet ze dan hiervan afstappen? Kan ze een uitzondering maken? Het verhaal bevat, net als het eerste deel, hilarische dialogen tussen Tessa en Jurrre. Wanneer de spanning op loopt tussen beide komen er ook veel persoonlijke dingen naar boven. Hoe moet Tessa hiermee omgaan? Een prachtig verhaal over liefde, vergeving, eerlijkheid en leren om moeilijke gesprekken aan te gaan en deze niet te mijden.

Meer recensies van Helene