Sprankelend, liefdevol en warm

Hemelse boeken Hemelse boeken
30 apr 2023

Dit boek was er bijna niet gekomen, maar wat ben ik blij dat de schrijfster toch heeft doorgezet. Mijn hart zit vol emoties na het omslaan van de laatste bladzijdes. Ik houd van een verhaal waar de hoofdpersoon twee liefdes heeft en je niet weet met wie ze zal eindigen. Ik heb genoten van de diepgang en de groei in het leven van January met haar bijzondere talent.

De 29-jarige Jan is gedumpt en gaat tijdelijk bij haar tante wonen om te herstellen van haar gebroken hart. Ondanks dat ze niet geloofd, krijgt ze een baan bij de kerk van haar tante. Die originele invalshoek maakt het een verfrissende feelgood. Haar vooroordelen over christenen blijken niet te kloppen en ze vindt al snel haar weg in de kerk door de warme contacten. Zo zeer zelfs dat ze zonder meer verliefd wordt op de onschuldige, knappe muzikant die haar het gevoel geeft dat ze geliefd is. Maar eigenlijk is het leven dat ze nu leidt, gebaseerd op een leugen. Ondertussen ontwikkelt er nog een onverwachte relatie met de tuinman van haar tante, die een heel eigen verdriet met zich meedraagt.

Tammy L. Gray heeft een speelse manier van schrijven die me meteen aansprak. Het verhaal is goed opgebouwd en was sprankelend, liefdevol en warm. ‘Om eerlijk te zijn’ heeft me geraakt en steekt met kop en schouders uit boven andere feelgood romans.

Meer recensies van Hemelse boeken