West 74 Street zou de volgende ochtend wakker worden met de schokkende moord op een van hen.

hugo van der wildt 10 oktober 2025
Een mooie kaft en de juiste titel.
Ruby Johnson, oppas en dienstmeisje, zie een moord gebeuren en kent de dader. Kennis die zij wil verzilveren en daar heeft ze plan voor.
Eddie Flyn, ex-oplichter en nu advocaat, gaat John Jackson, verdachte van de moord in West 74 Street, en dat zal geen eenvoudige klus worden.
Flyn heeft nog bijkomend probleem. Er staat een prijs op zijn hoofd en tijdens een moordaanslag op hem geraakt Harry, best vriend en senior rechter, gekwetst en zal het proces niet kunnen bijwonen.
Dus extra werk voor de andere teamleden.
Flyn heeft heel wat te doen: de ontmoeting met Angel, Mr. Christmas en de New York's Finest, Castor, Ruby en zijn beste vriend lag in coma.
De vraag is dus: gaat Flyn het overleven en gaat hij het proces winnen?
In het verhaal is ook humor en mooie beschrijvingen:
Jayden keek me aan als ik de Brooklijn Bridge voor een stuiver had gekocht.

Manhattan wordt gemaakt door de mensen die over zijn voetpaden lopen.
Dus een aanrader met een zeer mooi plot.
plot:6
leesplzier:5
spanning:5
originaliteit:5
Veel leesplezier met het vele werk voor Flyn en zijn vindingrijkheid om de problemen op te lossen.

Meer recensies van hugo van der wildt

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!