Genoten!

imkeleest 13 augustus 2024
Helaas heb ik dit boek wel voornamelijk met regen gelezen, maar dat mag de pret niet drukken. Ik vond dit namelijk een heerlijk boek! Eigenlijk best wel vergelijkbaar met Book Lovers. Het verhaal begint al met best wel wat diepgang. Sowieso zit het verhaal vol met diepgang in combinatie met humor en romantiek. De hoofdpersonages January en Gus hebben al veel meegemaakt en dat houdt hen tegen bij bepaalde situaties. Ze gaan een boek schrijven in het genre die de ander normaal gesproken gebruikt. Hiervoor doen ze samen onderzoek en daardoor ontstaan leuke situaties. Ze groeien naar elkaar toe tijdens een slow burn romance. En dat proces was echt super goed. Daar heb ik enorm van genoten. Er zit spice in, maar er worden geen vieze woorden gebruikt. Het gaat echt meer om de romantiek en dat vond ik heel fijn. De bijpersonages voegden wel wat toe, maar ik had ze eerlijk gezegd niet gemist als ze er niet waren. Alleen Shadi vond ik hilarisch. Ik zou graag over haar verhaal willen lezen. Ik kon de Taylor Swift vibes erg waarderen. Ik had wel nog wat meer strand verwacht. De huisjes staan wel bij het strand en op een gegeven moment gaan ze er wel heen, maar ik had nog wel meer wat vakantie sfeer gewild.

Al met al vind ik dit weer een succes! Het verhaal zit vol chemie, humor en serieuze onderwerpen met mooie boodschappen en quotes.

Meer recensies van imkeleest