het boek is zowel emotioneel als intellectueel prikkelend.
Sandra Lakebrink https://www.facebook.com/sandralakebrink/about
Dit is mijn recensie voor jouw boek: "Was dit het nu allemaal waard?" van Inge van der Vies is een boek dat diep van binnen raakt en tegelijkertijd doet reflecteren op het leven, keuzes en betekenis. Inge heeft een uitzonderlijk vermogen om complexe gevoelens en ervaringen op een eerlijke en openhartige manier te verwoorden. Haar schrijfstijl is toegankelijk en tegelijkertijd doordrenkt met diepgang, waardoor het boek zowel emotioneel als intellectueel prikkelend is. Het verhaal zelf is een zoektocht naar de vraag of alles wat we doen, de moeite waard is. Dit thema wordt prachtig verweven door de persoonlijke ervaringen en inzichten van de hoofdpersoon, die probeert te achterhalen wat écht belangrijk is in het leven. Wat ik bijzonder waardeer, is de manier waarop Inge zowel de alledaagse als de grote, existentiële vragen weet te verbinden. Het maakt het boek zowel herkenbaar als vernieuwend voor een breed publiek. Wat dit boek echt bijzonder maakt, is de authenticiteit en de kwetsbaarheid die het uitstraalt. Inge durft haar lezers mee te nemen in de chaos van het leven en stelt ons in staat om onze eigen keuzes en reflecties te evalueren. Dit maakt het een enorm waardevolle leeservaring voor iedereen die zich afvraagt of alles wat we doen in ons leven werkelijk de moeite waard is. Al met al is "Was dit het nu allemaal waard" een boek dat zowel troost als uitdaging biedt. Het is een aanrader voor iedereen die houdt van literatuur die niet alleen entertainend is, maar ook uitnodigt tot zelfreflectie en groei.