Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Adembenemend

JACQUELINEVM 03 oktober 2020
Wow ! Wat een verhaal wat een boek! Heb dit boek in 1 dag uitgelezen zodra je begint met lezen krijg je na de eerste paar bladzijdes al gelijk allemaal vragen waardoor je door wilt lezen want je wilt de antwoorden weten en alsof Ellen Lina wist wat de vragen zouden zijn...want elke vraag is beantwoordt hoe verder je in het boek kwam. Het is een heftig verhaal en op het moment dat je denkt dat het niet erger kan BAM ! Genade klap het kon dus nog even wat erger. Ellen zet de personages zo neer dat je je echt helemaal in leeft in elk van hen en ook echt met hun mee leeft en voelt ook dit boek heeft weer een heerlijke schrijfstijl en leest als een trein weg deze 5 sterren zijn dik verdiend wat een geweldige schrijfster is dit elk boek van haar is je tijd waard !
1

Reageer op deze recensie

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.