'Dat wat was moet in wat komt verdwijnen' . (Stef Bos)
In 'Alles wat was' kijkt Stef Bos terug op zijn teksten tot 2005, wel of niet nader uitgewerkt naar cd-waardige nummers. Hij illustreert een en ander met fotomateriaal en artikelen uit vroeger tijd en zijn jeugdjaren.
Zijn terugblik geeft een mooi beeld van de ontstaansgeschiedenis en ontwikkeling van zijn teksten, zijn bronnen van inspiratie en zijn kritische levenshouding. Het laat zien, wie hij is en waar hij voor staat.
Hij is niet aan één plaats gebonden. Hij volgt zijn hart. En in 'alles wat was' reis je tot 2005 met hem mee.
Vanuit zijn geboorteplaats en Antwerpen, waar hij zijn opleiding heeft genoten, gaat hij de hele wereld over en verblijft hij veel in Zuid Afrika, min of meer zijn tweede thuisland.
Zijn prachtige teksten en zijn verhaal inspireren.
Ik blijf hem volgen.
Hij gaf en geeft 'vuur'.
Zijn prachtige teksten en zijn verhaal inspireren.
Ik blijf hem volgen.
Hij gaf en geeft 'vuur'.