Verademing
Een verademing om dit boek “doorademen” te mogen lezen, geschreven door een wilskrachtige vrouw die op jonge leeftijd een donkere periode in haar leven op een dappere wijze wist te overleven.
Geschreven recht uit het hart hoe zij zich met het nodige verdriet samen met haar twee jonge kinderen door deze periode wist te worstelen.
Heb traantje mee weggepinkt maar zeker aanknopingspunten gevonden waar ik in de nabije toekomst iets aan ga hebben.
Veel respect voor Monique om haar verdrietige ervaringen maar zeker ook haar wilskracht met ons te delen !
Fijn boek voor een ieder die wat veerkracht kan gebruiken met ook een zeer mooie krachtige foto op de cover.