Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Voor altijd bij mij

Janet5 02 maart 2026
Kristin Harmel voor altijd bij mij

Ik mocht van Meulenhofboekerij het e-book voor altijd bij mij lezen van Kristin Harmel.

Vanaf bladzijde 1 zat ik ik al in het verhaal, Kristin Harmel is voor mij niet onbekend ik heb al meerdere boeken van haar gelezen, altijd mooi maar dit boek was ook erg spannend.

Het boek beschrijft 2 tijdlijnen, het heden van 2018 en het verleden de oorlogstijd in Parijs van 1940-1945. Het boek wordt nergens te sentimenteel, je wilt alleen maar weten hoe het afloopt met Annabel ( de moeder van Colette de Robin Hood zoals ze zich zelf noemt )die juwelen steelt van vreselijke mensen en van de nazi’s die ze dan doneert aan het verzet, dat het een keer fout gaat daar kan je op wachten . Colette leert al op jonge leeftijd juwelen stelen ze heeft immers een goede leermeester. Naar vele jaren duikt er tijdens een tentoonstelling een diamanten armband op waar Colette haar leven lang naar op zoek is. En dan ontrafeld zich dit mooie verhaal.

De tijdslijnen zijn zo mooi dat je wilt blijven doorlezen en het is een happy end. Ik zou zeggen lezen! Echt de moeite waard

Janet Vos.

Meer recensies van Janet5

Het voortbestaan van de monarchie hangt aan een zijden draadje. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.