Review Herfst in Palermo

Janinewolting 24 april 2025
Ik heb het boek van Steven mogen reviewen. Ik vond dit heel bijzonder om te mogen doen. Ik ben dan ook erg positief over dit boek.

Het boek leest prettig weg; het is niet te moeilijk geschreven en de hoofdstukken zijn van een fijn formaat. Ik vind het leuk aan dit boek dat het verhaal erg creatief is. Als lezer word je continue verrast. Je verwacht bepaald dingen niet, wat het dus niet voorspelbaar maakt. Dit maakt het boek boeiend om verder te lezen. Veel personages hebben met elkaar te maken, wat ook interessant was.

Verder is er een goede opgebouwde spanning gedurende het verhaal. Je wilt graag weten hoe het verhaal eindigt en wordt je als lezer goed meegesleurd in het verhaal. Door de fijne schrijfstijl en spanning had ik het boek vlot uit.

Wat ook mooi is, is dat er verschillende thema’s aan bod komen, zoals slavernij, vluchtelingen, vertrouwen, wraak, liefde, wat het ook afwisselt. Ik heb dan ook verschillende emoties gehad tijdens het lezen van dit boek.

Het is een spannende roman.

Kortom, mooi boek en zeker een aanrader!

Meer recensies van Janinewolting