In 1 ruk uitgelezen
Lisa Loeb neemt je in Bang mee in haar meest kwetsbare en rauwe momenten, en doet dat op een manier die je vanaf de eerste bladzijde grijpt en niet meer loslaat. Haar openhartigheid is indrukwekkend; ze schuwt geen enkel onderwerp en vertelt met een eerlijkheid die zowel confronterend als inspirerend is.
Ik heb dit boek in één ruk uitgelezen. De manier waarop Lisa haar angsten, worstelingen en persoonlijke groei beschrijft, is meeslepend en oprecht. Het voelt alsof je een inkijkje krijgt in haar diepste gedachten, zonder filter of opsmuk. Juist die eerlijkheid maakt het zo krachtig.
Ik had al veel respect voor Lisa Loeb, maar na het lezen van Bang is dat alleen maar gegroeid. Dit boek is niet alleen een aanrader voor haar fans, maar voor iedereen die op zoek is naar een verhaal dat raakt en aanzet tot nadenken.