Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

een openbaring

jgeest 18 september 2023
Jeroen Windmeijer slaagt er samen met Tjarko Evenboer weer in om je mee te nemen in een spannend verhaal. Het nieuwe testament wordt vakkundig ontleed. Met zijn kennis van de bijbel weet Jeroen mij weer enorm te boeien. Het boek openbaring en de evangeliën worden in een nieuw daglicht geplaats. Jeroen weet als geen ander historische feiten en hypotheses ineen te weven tot een spannend verhaal. Hij heeft dit recept al meermaals toegepast maar deze succesformule werkt voor mij. Alle aanhangers van de eindtijdreligie kunnen op zoek naar een nieuwe baan. Een echte pageturner en een film waardig. Benieuwd naar het vervolg.

Reageer op deze recensie

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.