Bijzonder mooi
Het adoptieverhaal van onze kinderen is de ondertitel van het boek. En dat is het. Een verhaal over de ervaringen van een moeder rondom de adoptie van haar zoon en het op afstand van zijn zusjes in Ethiopië. En een tweede adoptie van een dochter zonder familiegegevens.
Wat een mooi liefdevol boek over het bijzondere adoptie verhaal van haar kinderen. Mooi hoe ze oprechte aandacht heeft voor de vorming van de identiteit van haar kinderen. Mooi hoe ze het belang ziet van het weten van het verhaal van je herkomst en dit samen met haar man en kinderen uitzoekt en opzoekt in Ethiopië. Geen schrijfster en dan zo mooi kunnen schrijven.