Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een top boek voor jonge lezers

Juf Yvon 18 september 2023
Wat een leuk boek weer in de Tijgerlezen serie! Goed in de belevingswereld van jonge kinderen en een pakkend verhaal vol met humor en mysterie. Dat laatste komt doordat het konijn van Skip gestolen is door een konijnendief. Ze zoeken stad en land af, maar een dief kan ook heel dichtbij zijn...
Dit zijn nou precies de boeken die kinderen aan het lezen krijgen!
------------------

Skip heeft een stuiterhoofd. Hij denkt nooit aan één ding tegelijk. Behalve als zijn konijn Snuf op schoot zit. Maar op een middag na schooltijd is Snuf opeens verdwenen. Het hok is leeg en het deurtje staat wijd open. Is het konijn ontsnapt, of misschien gestolen? Skip en zijn vrienden Bennie en Olena weten het het was een dief. Als echte detectives gaan ze op onderzoek uit. Onderweg vinden ze een plaswekker en een piraat, maar geen konijn. Waar zou Snuf zijn?

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Juf Yvon

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.