Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Super spannend, is mij lang bijgebleven

JufDy 10 juli 2024
Dit is denk ik het eerste boek dat ik met plezier gelezen heb zonder dat het vanuit school verplicht was dat ik het las. Ik hield nooit zo van horror films maar kwam erachter dat ik het in een boek prima kon verdragen.

Echt horror was het ook niet, maar het was wel super spannend en ik weet nog dat er een enorme plottwist in het verhaal zat die ik toen der tijd in ieder geval niet zag aankomen.

Het voelde ook realistisch aan, ook achteraf, als ik nieuwsberichten tegen kom die mij doen denken aan dit verhaal en mij nog steeds eraan herinneren dat het vertrouwen van mensen altijd met een risico komt.

Daarna heb ik uit dezelfde soort serie nog gelezen over een meisje dat in een ziekenhuis lag en iets met een strandwacht en alle drie waren ze even spannend. Heerlijke niet langdradige verhalen om weg te lezen op vakantie.

Hoe ik het verhaal nu zou ervaren weet ik niet, maar toen ik, ik denk een jaartje of 13 was vond ik het een fantastisch boek.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van JufDy

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.