Non-fictie die leest als een roman

Jurgen150 16 november 2025
Toen ik eerst dacht ga ik mij aanmelden voor het recenseren van het boek dacht ik toch even wat zou ik ervan vinden en mijn vriendin. Toen het boek aankwam was ik niet thuis en mijn vriendin heeft het pak geopend en ze keek toch verbaasd toen ik thuis kwam. Toen ik zei dat het om een recensie ging kon ze het verstaan.

Ik vind het een aangenaam boek waarin je met plezier in verder wilt lezen. Het is opgebouwd uit hoofdstukken maar de hoofdstukken op zich zijn eigenlijk ervaringen die ze meegedeeld krijgt van personen afgewisseld met ervaringen die ze met medeweten van de beheerder anoniem heeft gedeeld.

Een vriend van mij is samen met zijn vriend maar die hebben een open-relatie waarin er vrij gesekst kan worden met man/vrouw en die zij letterlijk wat er in het boek ook voorkomt een mens is niet gemaakt om monogaam te zijn.

Ik snap heel goed waarom de meeste getuigen anoniem willen reageren omdat ze toch weten dat er anders een sticker op hun wordt geplaatst en openheid zich op een gegeven moment toch tot zich keert.

Het aangename vond ik ook de getuigenissen die er tussenin staan met een uitgebreide interesse voor openheid en dat ze ervoor haar onderzoek ook tijdens een avond is lang geweest.

Het is een aanrader om de wereld van de Parenclubs en de Nee-is-nee mentaliteit die er mee gepaard is eens te doorgronden. Ik zou het aanraden aan iedereen die een verkeerd beeld heeft op openrelaties/Bi/en andere fantasieën.

Bedankt voor het aangename boek! Hopelijk heeft ze al een idee over een ander onderwerp dat ze wil toelichten en succes met het schrijven van dit Non-fictie boekt dat doorspekt is met ervaringen, verhalen en getuigenissen van bloggers/eigenaars/deelnemers.

Meer recensies van Jurgen150

Madison is de perfecte vrouw, met het perfecte gezin en het perfecte leven waar iedereen van droomt. Alleen is het één grote leugen... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.