Dit boek neemt je mee op reis
Binnen één oogopslag wist ik het: dit wordt mijn volgende boek! Waarom? Omdat ik ontzettend nieuwsgierig ben naar de verschillende manieren om jezelf als het ware te ‘onderzoeken’. Afdalen in je ziel sprak me daarom direct aan, omdat het afdalen staat voor het letterlijk onderzoeken van je ik.
Ik verwacht een duidelijk en praktisch zelfhulpboek dat veel handvatten geeft, waardoor je ook direct en gemakkelijk (zelf) aan de slag kunt gaan. Dit alles is gebaseerd op jouw unieke weg en dus afdaling naar je ziel, onder begeleiding van experts. Oftewel: eeuwenoude ervaringen van sjamanen.
Drie kernwoorden die het boek in een notendop beschrijven zijn: inspirerend, praktisch en direct toepasbaar. De schrijver neemt je letterlijk mee op reis, terug naar je ziel. Dit doet hij aan de hand van onder andere helder beschreven meditaties, zodat je dit dus ook écht meteen kunt gaan toepassen. Erg fijn!
Een aanrader dus? Jazeker! Inmiddels heb ik het boek al meerdere keren binnen mijn kringen aangeraden én inmiddels zijn ze zelf ook aan het lezen geslagen. Dit boek neemt je dus mee op reis naar de oude wijsheden binnen de spirituele volkeren en je eigen ik. Deze authentieke kennis wordt op een duidelijke én praktische manier gedeeld, waardoor het direct toepasbaar is. En dat is toch precies wat we verwachten van een zelfhulpboek? Veel lees- en reisplezier!