Op weg naar een lichter leven mét handige praktijkvoorbeelden

JuunJ JuunJ
3 mrt 2024

Eckhart Tolle, vooral bekend van de boeken: ‘De kracht van het Nu’ en ‘Een nieuwe aarde’, neemt je in zijn boeken mee op weg naar een zogenoemd lichter leven.

Want waarom al die zorgen continu? Laten we ons juist focussen op dingen die er toe doen, die voor ons belangrijk zijn en die ons helpen om deze status van verlichting ofwel een lichter leven te bereiken. Voor jou, voor je naasten, voor iedereen.

De kracht van het Nu in de praktijk is een samenvatting van bovenstaande boeken, mét praktische handvatten. En daar was ik net aan toe, want beide boeken behoren tot mijn favoriet, alleen na een tijdje vervaagt de informatie. De oplossing: De kracht van het Nu in de praktijk.

Eckhart neemt je in vogelvlucht mee door alle belangrijke lessen. Vervolgens worden er duidelijke voorbeelden met oefeningen gegeven. Zodat je zelf direct aan de slag kunt.

Ik geef het boek 5 sterren! Het voldoet aan mijn verwachtingen en ik kan binnen no-time de gewenste lessen opzoeken. Het is een klein, pocketboek. Superhandig! Hierdoor zit het standaard in mijn tas en heb ik het altijd bij, zodat ik ook onderweg naar werk en familie letterlijk kan uitzoomen in de trein. En kleine meditatie-oefeningen kan doen. Door deze praktische voorbeelden kun je zelf namelijk snel aan de slag en de oefeningen toepassen waar en wanneer je wilt.

Dus ben jij op zoek naar kort en bondig boek met veel praktische voorbeelden?

Dan is dit boek echt iets voor jou.

Meer recensies van JuunJ