Geweldig boek en gemakkelijk te lezen :)
Schrijfster Claire Broad, ook wel medium en spiritueel lichtwerker, neemt je in haar boek Zielsconnecties letterlijk mee naar verbintenissen tussen hemel en aarde.
Ze vertelt met veel passie en in duidelijke taal, gemakkelijk te begrijpen dus, over verbindingen die hier op aarde plaatsvinden, maar veelal 'boven' (in de hemel) al ontstaan zijn. Zoals: zielsfamilies, aardse families, karmische partners, soulmates en tweelingvlammen.
Dat verklaart meteen een van 's werelds meestgevraagde vragen: waarom heb ik met de één wel een speciale connectie en met de ander niet? Daarnaast gaat ze dieper in over onderwerpen zoals: liefde, de dood, speciale verbindingen en wat deze betekenen. Met als belangrijkste boodschap: liefde is het antwoord op alles. En onze geliefden die overgegaan zijn, naar de andere kant, zien we weer terug. Wow! Wat geeft dat ontzettend veel rust.
Verder gebruikt ze ook voorbeelden uit haar praktijk, om zo situaties duidelijker te maken en deelt ze oefeningen. Zodat je zelf direct aan de slag kunt.
Ik ben groot fan én geef het boek 5+ sterren!
Het overstijgt mijn verwachtingen. Ik was heel erg benieuwd hoe ze deze, soms toch complexe onderwerpen, zou uitleggen. En dit doet ze ontzettend goed en duidelijk. Met veel voorbeeldeb die daarbij helpen. Voor mij resoneerde het, en ik verheugde me iedere avond op mijn me-time met dit boek. Geweldig! :)
Dus ben jij op zoek naar antwoorden? Over speciale verbindingen, over thuisvoelen, zielsfamilies en soulmates?
Dan is dit boek écht iets voor jou.