Absolute aanrader!

K2208 K2208
31 mrt 2022

De uiterlijke vormgeving van het boek is prachtig. De kaft en het gouden randje aan iedere bladzijde geven het boek een elegante uitstraling. Het boek is op een toegankelijke manier geschreven waarbij abstracte taal in eenvoudige taal wordt verduidelijkt. Dit maakte het lezen voor mij erg prettig. De ondertitel 'De uitdaging van deze tijd' komt veelvuldig terug, het vormt de leidraad van het boek. Tolle beschrijft dat zijn primaire doel niet informeren of overtuigen is, maar dat hij een verschuiving in het bewustzijn, een ontwaken, teweeg wil brengen. Ik vind het een prachtige gedachte dat Tolle iets wil betekenen voor de mensheid, de wereld een stukje mooier wil achterlaten dan dat hij haar aantrof. Ook beschrijft Tolle hoe een onomkeerbaar proces van ontwaken van het individuele en collectieve bewustzijn in gang gezet kan worden. Het boek heeft mij opgeleverd, is dat ik heb leren aanvoelen wanneer het ego in mij naar boven komt en wanneer er sprake is van zuiver bewustzijn, Aanwezigheid. Tolle heeft mij buitengewoon geïnspireerd en me meegenomen op een prachtige reis waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Meer recensies van K2208