Geraakt door dit boek
Deel 4 van de Valerie serie gaat over Susan die het wol winkeltje uitbaat in Valerie Lane. Samen met haar hondje Terry woont Susan in het appartementje boven haar winkel. Susan staat altijd voor alles en iedereen klaar haar klanten haar vriendinnen en ze gaat vaak gaan helpen in het opvangcentrum voor dakloze, maar toch is Susan een gesloten boek door een zeer pijnlijk verleden.
Zoals ik al in elke review zet vind ik de Valerie serie een fantastische serie en ook deel 4 is echt fantastisch. Dit deel heeft mij echt geraakt. Ik dacht dat ruby een hard verleden had maar dat verleden van Susan heeft me zo hard geraakt bij sommige stukken moest ik gewoon wenen omdat die pijn zo voelbaar is. Maar er komen ook heel wat gelukkige stukken in. Het is een fantastische mix van emoties hoe Manuela inusa het blijft doen om zo een fantastische boeken te schrijven echt waar chapeau. En het leest zo vlot. Eenmaal ik er in begin ik heb het moeilijk met het boek aan kant te leggen ik wil gewoon blijven lezen. Weeral een aanrader.