5+ sterren verslavend eng.
Alweer het 2e deel van Chris Carter in de serie van Robert Hunter.
Robert Hunter en partner Carlos Garcia van bijzondere moordzaken gaan ook in dit deel weer achter een seriemoordenaar aan.
De moorden zijn echt om van te gruwelen en worden tot in details beschreven als je een beeld lezer bent dan zul je het boek waarschijnlijk niet in 1 keer durven uit te lezen.
De moord op de priester waar het deel mee begon was heel heftig beschreven. Maar daar blijft het niet bij het wordt alleen maar heftiger.
Als Monica zich op een gegeven moment meld bij Robert en Carlos leef ik al heel snel met dit personage mee. Ze is doodsbang pas 17 jaar oud en krijgt de beelden van de moorden door. Toch wil ze de rechercheurs graag helpen maar word daarbij ook door haar eigen verleden achterna gezeten.
Ook vind ik dat er toch een soort van boodschap in zit tegen pesten en wat dit met mensen kan doen.
Ja het is allemaal wat extreem maar het laat wel zien dat dit nog heel lang pijn kan doen.