Een verhaal waarnaar ik uitkeek om verder te lezen
"Hoofd boven water" is het eerste boek dat ik lees van Hanne Eerdekens, maar dit zal zeker niet mijn laatste zijn. Hanne weet een hartverwarmend verhaal neer te zetten waar je naar uitkijkt om 's avonds in bed te kruipen voor je leesmomentje.
Het boek heeft me zowel doen lachen als huilen. De personages voelen levensecht aan: hun passies, hun struggles en hun groei. Alles is zo mooi opgebouwd. Ook hun liefdesverhaal komt geleidelijk aan op gang. Een tempo waar ik wel van hou en dus ook aangenaam is om te lezen. Je voelt ook wel dat Hanne haar hart in het verhaal steekt en dat ze de nodige research is gedaan.
Het boek leest vlot, bevat interessante personages, een mooi liefdesverhaal, moeilijke thema's. Wat kan ik er nog meer over zeggen? Er mochten gerust meer pagina's zijn, want ik genoot er oprecht van. Ik kan dus niet anders dan 5 sterren geven.