Heel normale mensen

leon 17 augustus 2020
Dit is niet het soort boek dat ik normaal lees, maar ik heb het met plezier gelezen.
Je volgt een klas jongere op de middelbare school, in een dorp in het westen van ierland
De moeder van een populaire jongen werkt als huishoudhulp in de huis van een buitenbeentje.
Er is toch een aantrekking tussen Connell, de jongen en het meisje.marianne.
Ze hebben samen veelvuldig seks, maar dat mag zijn vriendenkring niet weten.
Na hun eindexamen gaan zij beide naar de universiteit in Dublin, waar hun spel weer begint.
Op het Trinity college wordt Marianne het liefje van een van de rijkere studenten, omdat Connell en zij ieder een andere studie volgen verliezen zij het onderlinge contact totdat ze elkaar op een feestje tegenkomen.

Wat mijzelf niet opviel, maar andere medelezers wel is dat er geen leestekens in het boek staan.
Normale mensen is een leuk geschreven boek, maar geen page turner je wilt het wel uitlezen.

Meer recensies van leon