Chee: 50 tinten Tinder - deel 2

leoncuykens 22 juli 2023
Nog genialer dan het eerste deel !!!
Om nu een recensie over dit tweede deel van de trilogie "50 tinten Tinder" te schrijven zou ik een hele reeks superlatieven moeten uitvinden, omdat ik in het eerste deel met deze superlatieven zo kwistig ben geweest.
Gelukkig biedt de muziek een oplossing en kan ik een veel gebruikte muziekterm benutten wanneer ik zeg dat dit tweede deel van de trilogie nog VIRTUOZER is geschreven dan het eerste deel.
Daarbij moet ge bedenken dat "virtuoos" verwijst naar het uitvoeren van een taak, kunst of activiteit op een uitzonderlijk hoog niveau van vaardigheid en bekwaamheid.
Op die wijze bespeelt schrijfster het palet van onze taal dat het een waar genoegen is om het verloop der gebeurtenissen te blijven volgen. Nooit verveelt het, nooit is het langdradig - en steeds to the point.
Nieuw is ook dat schrijfster tot een bekentenis overgaat en daardoor reeds een tipje van de sluier oplicht over de uiteindelijke afloop van het hele avontuur.
Met de meeste belangstelling kijk ik dus uit naar het verschijnen van het laatste deel van deze buitengewoon interessante en spannende trilogie.

Meer recensies van leoncuykens