Wil ik deze serie verder lezen? Ik weet het nog niet.
3,5 sterren
Very Bad Kings is mijn eerste aanraking met het dark romance genre en ik heb me het hele boek afgevraagd of dit genre wel iets voor mij is. Het eerste hoofdstuk deed me nogal schrikken omdat het direct heel dark was en ik kreeg erdoor schrik om verder te lezen, zeker in combinatie met de trigger warnings. Dan begint het verhaal echter van in het begin en omdat het zo ontzettend goed geschreven is, wou ik toch steeds verder lezen. Je komt ook steeds meer te weten over elk personage en dat zorgt ervoor dat je geïnteresseerd blijft lezen. Ik weet nog altijd niet zo goed hoe ik me bij dit boek voel en toch wil ik weten hoe het verder gaat. Zal ik boek 2 lezen?