een hartverwarmend verhaal
Ik mocht voor Eline Herfstmaan lezen.
Herfstmaan verteld het verhaal van Alysssa, een voormalige topsportster in de discipline Gymnastiek.
Na een leven in de spotlights en de zogenaamde liefde van haar leven, begint Alyssa aan een nieuw hoofdstuk in haar leven.
Tijdens het lesgeven komt ze in contact met Ita en haar vader. Deze blijkt tot haar verrassing iemand die ze al eens eerder ontmoette.
Gaande weg wordt het contact met Ita’s vader intenser maar durft Alyssa de stap ook wagen?
Herfstmaan een hartverwarmend verhaal over hoe je na allerlei nare zaken toch weer kan geloven in de toekomst.
Zullen Ita, haar vader en haar clevere Broertje in het leven van Alyssa blijven?
En hoe loopt het nu af met haar tweelingszus, die toch ergens een groot aandeel had in het mislopen van Alyssa’s geplande toekomst.
Ik heb herfstmaan graag gelezen. Het las vlot en de gebruikte taal was duidelijk en begrijpbaar.
Nadat ik zo genoten had van herftsmaan heb ik ook Lentezon gelezen want ik was nieuwsgierig na de voorgeschiedenis van Alyssa.
En Eline Ik ben verzot op lieve Kleine Ita!!!
En Eline Ik ben verzot op lieve Kleine Ita!!!