fijne herinneringen aan een mooi streek

Liesjans83 28 augustus 2024
Ik mocht voor de verhalenfabriek dit verhaal lezen.
Het boek gaat over hoe Mira terug recht krabbelt na de breuk met haar vriend. Kan een vakantie aan de Coté d’Azur met haar beste vriendin er bovenop helpen?
Ze vertrekt samen met haar vriendin richting het zuiden maar heeft geen speciale verwachtingen of hoop dat het zal helpen. Eens daar leert ze Pim kennen die daar een eigen zeilboot heeft liggen. Langzaam maar zeker groeien ze naar elkaar maar wil je weten of Mira echt voor hem valt en wat er zo speciaal is aan de boot, wel dan raad ik je aan om dit boek te lezen.
Net terug van een vakantie in deze mooie streek, kwam dit boek op het juiste moment. Ik zag de haven, de zee, de natuur zo voor me omdat ze nog zo fris in mijn herinnering zitten.

Ik heb het boek met veel plezier gelezen omdat het vlot geschreven is , er duidelijk taal wordt gebruikt en het is alles wat een feelgood nodig heeft. Het mocht voor mij zelfs een langer verhaal geworden zijn.

Meer recensies van Liesjans83