Vervlogen passie
Eerlijk verhaal over de relatie tussen 2 mannen maar zo langdradig en herhalend ook.
Dat is jammer.
'Iets meer dan een jaar eerder had ik het woord liefde in de mond genomen( ik zei je t'aime, bij liefde zijn bijvoeglijke naamwoorden overbodig, het is niet een beetje of veel, je houdt van iemand of je houdt niet van hem, al past dat niet in het straatje van zijn vriendin , die betwijfeld of ik wel van iemand kan houden )en nu, terwijl dat gevoel niet meer bestond, werd ik geconfronteerd met de gevolgen ervan.Ik voelde geen liefde , al maanden niet meer en ook geen mededogen.'
Dat is jammer.