Wachten is niet nietsdoen
Zoveel mooie gedachten en uitspraken over dat simpele begrip wachten.
15 hoofdstukken telkens over een ander soort wachten.
Buitengewoon mooi geformuleerd sommige citaten.
"Een onderscheid tussen wachtenden en wachters. De eersten zijn actief, de anderen passief. Hun verlangens verschillen wezenlijk van elkaar.De wachtenden kijken uit naar het komende, de wachters turen naar het nooit komende."
"Wachten op de liefde is een heikel thema.
Op een antwoord is het soms lang wachten . Vaak voelt het als een kwelling aan."
"Mensen misbruiken het "wachten " soms als alibi om niets te doen. Dat is niet de levenshouding waar ik het over heb.Dat is je verantwoordelijkheid ontlopen. Het is een heel egocentrische houding en het is vooral heel erg niet de verbinding met de ander aangaan. Wachten is niet nietsdoen."
15 hoofdstukken telkens over een ander soort wachten.
Buitengewoon mooi geformuleerd sommige citaten.
"Wachten op de liefde is een heikel thema.