een persoonlijk verhaal dat raakt

Lilian Schneider 01 juni 2025 Auteur
In 'Uit liefde' lezen we hoe Arthur en Zelda' s leven na 45 jaar samen te zijn geweest, verandert als Arthur de diagnose 'uitgezaaide prostaatkanker' krijgt.
Arthur weigert iedere conventionele behandeling en kiest voor het alternatieve pad, aangemoedigd door Jannie, de vrouw met wie hij al jaren samenwerkt in hun holistische praktijk.

Door het verhaal heen voel je de woede en onmacht van Zelda waar ze geen weg mee weet. De woede bereikt een hoogtepunt als Arthur een geheim opbiecht waar hij al jaren mee rondloopt.

'Uit liefde' is een ode aan de liefde en tegelijkertijd
volgt het verhaal het verwerkingsproces van Zelda die in het reine probeert te komen met zichzelf en de keuzes van Arthur.

Meer recensies van Lilian Schneider