Flock
Aaahhh ik heb echt genoten van dit boek!
Cecilia verhuisd voor een jaar lang naar een klein dorpje genaamd Triple Falls waar haar vader woont en een van zijn bedrijven heeft. Ze heeft een deal gesloten met hem dat ze daar een jaar gaat werken in zijn fabriek en in ruil daarvoor betaalt haar vader haar collegegeld en erft ze een klein fortuin. Dit geld heeft Cecilia hard nodig voor haar zieke moeder.
Cecilia loopt al gauw tegen wat opstakels aan omdat ze haar vader eigenlijk niet kent en nu voor het eerst bij hem moet gaan wonen. De relatie tussen hen loopt behoorlijk stroef.
Wel vind Cecilia snel wat leuke afleiding in Triple Falls en leert ze een groep jongens kennen die erg geheimzinnig maar interessant zijn. Ze hebben allemaal een tatoeage van een raaf en Cecilia wil hier natuurlijk zoveel mogelijk over weten.
Ook vind ze Sean en Dominic wel erg interessant.
Ik heb dit boek zo verslonden en ben meteen doorgegaan in deel 2 uit deze serie.
Dit boek eindigt wel met een grote cliffhanger en heeft een hoop onverwachte gebeurtenissen die mij echt wisten te verrassen. Ook is dit boek wel een opstapje naar de rest van de serie en is niet elk hoofdstuk even spectaculair maar dat mocht de pret zeker niet drukken.
Ook vind ze Sean en Dominic wel erg interessant.